Om Nordic By Me

 

Så langt som jeg kan huske at have haft en mening om mode, indretning og stil, har mit hjerte banket lidt hurtigere for den lette og lyse nordiske stil. Det er en blanding af stemninger, dufte, lyset, minder fra min barndom, farverne og det æstetiske der i den grad tiltaler mig.

Jeg har i min shop Nordic By Me håndplukket nogle brands og styles, hvor hvert enkelt brand betyder noget ganske særligt for mig, ligesom de lever op til de krav jeg har og forstår ved kvalitet, bæredygtighed og naturlige materialer. Hver for sig og sammen er de brands essensen af noget Nordisk. Det er min samling, min poesi, det er Nordic By Me.

 

Hos Nordic By Me finder du tøj og accessories til kvinden, der sætter pris på lækkert tøj og tilbehør altsammen i skønne kvaliteter, der skal fungere i en hverdag. Stilen er tidsløst, med få og skønne detaljer og farverne er enkle skabt i naturlige og lækre materialer. Desuden er der hos Nordic By Me håndplukket interiør til hjemmet, der afspejler den rolige, lyse nordiske stil hvor jordfarver møder himmel og hav.

 

Hjertelig velkommen hos Nordic By Me

Ønskes du af

Karina Clausen